A képeken családok és gyermekek láthatók, sugárzó vidámsággal, élettel, szeretettel. Másik közös tulajdonsága a képeknek, hogy sok gyermekben ma egy másik szív dobog, egy másik máj, egy másik vese teszi a dolgát. Nem tudni, kik lehetnek ők, hiszen az egészséges testvér, az apa, az anya is a képeken van. Talán nem is fontos, hiszen mindannyian boldogok...

Bővebben: Amikor a lencse elhomályosul…

A Biatorbágyi Fotóklub Egyesület két tagja, Horváth Imre és Imre Levente kiállítása 2014. november 13-án nyílt a József Attila Művelődési és Konferencia Központ Salgótarjáni Fotógalériájában.

E kiállítás egy állomás. Nem végeredmény, s nem rendszerezett tematikus gyűjtemény. Apropója a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség, a FIAP kiváló művésze bronz fokozatának (EFIAP/b) elérése. A falakon látható képek szinte mindegyike volt kiállítva valamelyik nemzetközi fotópályázat tárlatán, jó részük díjat, díjakat is nyert.

Bővebben: Excellence FIAP Bronze

2011meghivo2. január 21. – Toronygaléria, Herceghalomi Kulturális Egyházi Központ
"Fotósnak lenni nem hobbi, nem foglalkozás – ez életforma. Mindig késznek kell lenni az alkotásra. Ha olyanok a fények, menni kell. Ott kell lenni, amikor történik valami. S ez a történés lehet egy egyszerű pillanat, mint amikor egy virág kinyitja szirmát, vagy egy gyermek önfeledten elmerül tevékenységében. Ott kell lenni, csak így lehet elkészíteni azokat a képeket, amelyeket szeretnénk. Ha várunk, eltelik egy év, eltelik egy élet anélkül, hogy mások figyelmét ráirányítanánk a világ egy-egy csodájára.

Bővebben: Egy év fényei - egy év képei - egy év fényképei

2008. meghivo amfnovember 7., SOTE Korányi Frigyes Szakkollégiuma
Horváth Imre, az Aesculap Fotóklub tagja Aktok, makrók, fotógrafikák című fotókiállítását, melyet a Magyar Fotóművészek Szövetsége a Fotóhónap 2008 kapcsolódó programjai között hirdetett Markos Zoltán, humorista, festő- és előadóművész nyitotta meg.
A megnyitón vetítették a Biatorbágy közelről című Biaporámát, mely a biatorbágyi flóra és fauna ritka és védett, valamint köznapi képviselőiről készített makrófelvételekből zenére komponált előadás.